• Veilig online winkelen en betalen
  • Gratis verzending binnen NL
  • Persoonlijke advies mogelijk
  • 14 dagen zichttermijn (m.u.v. maatwerk en hygiĆ«ne artikelen)
Home » Blog » Bruidsjurken trends Lente 2022

Bruidsjurken trends Lente 2022

Gepubliceerd op 25 juni 2021 om 15:32

Bruidsjurken trends lente 2022

Bruidsjurken trends voor de lente 2022 zijn zeer gevarieerd, zodat voor iedereen wat te vinden is. Zo zien we veel bloemige kant jurken, die verwijzen naar onze connectie met natuur. Lichte a-lijn trouwjurken met (hoge) split en/of diepe V-halslijn zullen volgende jaar ook weer ruim in de aanbod aanwezig zijn. Een nieuwe trends zijn o.a. een bruidsjurk pofmouwen, met riem, corset jurken, diepe V-halslijn, hoge split, mini trouwjurken, jurken met vieren, hoog gesloten jurken, bruidsjurken met blote schouders, bruids broekpakken overals en separate.

Trouwjurken met riem en pofmouwen

Trouwjurken met riem en pofmouwen

Bruidsjurken met diepe V-halslijn

Bruidsjurken met diepe v-halslijn

Bruidsjurken met blote schouders (off shoulder)

De bruidsjurken met blote schouders (off shoulder) zien we ook veel in diverse collectie's op de internationale presentaties. Ze waren een beetje in verleden gebleven maar de volgende jaar maken ze duidelijk een terugkeer.

Bruidsjurken met blote schouders

Mini trouwjurken

Mini trouwjurken zijn echt de trend in 2022! U kunt ze kiezen uit diverse stijlen, zoals klassiek, bohemian, glamour of minimalistisch. Een voordeel van een korte trouwjurk is absoluut dat ze niet de bewegingsvrijheid biedt, vaak elegant en sexy overkomt en later nog weleens gedragen kan worden op een feest.

MINI TROUWJURKEN - KORTE BRUIDSJURKEN TREND

Strapless (corset) bruidsjurken

Strapless (corset) bruidsjurken zijn al dit jaar een teruggekomen trend in de bruidsmode. De volgende jaar zal dit trend is verder voortzetten. Wel of niet in combinatie met aanvullende bruidsaccessoires, zoals afneembare mouwen, lange en korte handschoenen, een bruids cape of een bruids jasje voor over de schouders.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.