• Veilig online winkelen en betalen
  • Gratis verzending binnen NL
  • Persoonlijke advies mogelijk
  • 14 dagen zichttermijn (m.u.v. maatwerk en hygiëne artikelen)
Home » Bruids Mondkapjes

Bruids mondkapjes voor de bruid, bruidegom en bruiloftsgasten. Bestel online een bruids mondkapje van satijn, kant of tule. Onze mondmaskers zijn gemaakt van kwaliteit stoffen en sommige modellen zijn voorzien van een neusbrugklem en/of filter vak. Speciaal voor u op maat gemaakt. Snelle levering. 

Bruids mondkapjes

Mondkapjes Bruidegom 

Mondkapjes voor de Bruidegom. Verkrijgbaar in diverse kleuren, modellen en maten. Speciaal voor u op maat gemaakt en aangepast op uw trouwpak. U kunt u voor kiezen om een mondkapje in de kleur en stijl van uw trouwpak en/of uw overhemd, schoenen of andere details van uw outfit te kiezen. Hebt u zelf een materiaal waarvan u een bruidegom mondkapje wenst? Stuur ons een mailtje met een foto en afmetingen van. Wij maken het graag voor u!

Mondkapjes bruidspaar

Mondkapjes Bruidspaar

Bestel gemakkelijk online een mondkapje voor de Bruidegom uit onze collectie!

Bruids- en feestelijke Mondkapjes Info

  • Alle bruids mondkapjes zijn gemaakt met strikte opvolging van onze hygiëne maatregels,
  • Alvorens verzending worden de bruids mondkapjes gereinigd, gestreken en netjes schoon ingepakt,
  • Bruids mondkapjes zijn een hygiënisch product en speciaal op uw maat gemaakt, om deze reden kunnen ze niet geretourneerd worden.

Bruids mondkapjes bij Isia Creations zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en uitvoeringen. Te dragen voor de Bruid en Bruidegom. Gemaakt van kwaliteit stoffen. Aangepast op uw eigen stijl en maat. De mondmaskers voor de Bruid worden vaak gemaakt van de stoffen voor de bruidsjurken en de bruids mondkapje voor de Bruidegom van een herenpakken materiaal.