• Veilig online winkelen en betalen
  • Gratis verzending binnen NL
  • Persoonlijke advies mogelijk
  • 14 dagen zichttermijn (m.u.v. maatwerk en hygiëne artikelen)
Home » Bruidsaccessoires » Bruids Mondkapjes

Bruids mondkapjes voor de bruid, bruidegom en hun bruiloft gezelschap. Elegant en comfortabel. Gemaakt van satijn, linnen, zijde, kantstof en meer bruids stoffen. Deze herbruikbare mondmaskers zijn speciaal voor u op uw maat gemaakt. Diverse kleuren en modellen mogelijk. Daarnaast bieden we feestelijke mondkapjes voor een speciale gelegenheid.

Bruids mondkapjes

Bruids Mondkapjes bruiloft

Bruids Mondkapjes

De bruids mondkapjes zijn verkrijgbaar in diverse modellen en kleuren. Ze worden gedragen door de bruidspaar en de bruiloftsgasten in de ruimtes waar de 1.5 m afstand tot andere personen niet goed kan worden gehouden. Dat geldt ook voor de trouwvervoer.

Sommige bruidsparen dragen de mondkapjes ook om de gasten met kwetsbare gezondheid en/of gasten die niet ingeënt zijn te beschermen.

Isia Creations heeft speciaal voor uw bruiloft een mondkapjes collectie ontworpen die naast feestelijke uitstraling een filterende tussenlaag van polypropyleen en meervoudige lagen bevatten. 

Alle bruids mondkapjes zijn op uw maat aangepast. Aangezien maatwerk en hygiënisch aspect van mondkapjes is het retour zenden van uw order is daarom niet mogelijk. 

Gemiddelde verwerkingstijd is 2-3 werkdagen plus leveringstijd. De leveringstijden zijn afhankelijk van uw locatie. Voor Nederland is dat gemiddeld 2-3 werkdagen.

Mondkapjes maat bepalen

Om de juiste maat van de (bruids) mondkapjes te bepalen hebt u de volgende maten nodig:

  • Y - Uw Gezicht Hoogte - gemeten vanuit de neusbrug, over de top van uw neus tot 2,5 cm onder de kin;
  • X - Uw Gezicht Breedte - gemeten 3 cm vanuit de oor inzet, over de top van uw neus tot 3 cm voor de andere oor. (Niet van toepassing op halfronde modellen mondkapjes).

Meet niet te strak. Gelieve een naaistermeetlint gebruiken.

Andere bruids artikelen

Bruids jasjes

Bruidssluiers

Bruidssieraden