• Veilig online winkelen en betalen
  • Gratis verzending binnen NL
  • Persoonlijke advies mogelijk
  • 14 dagen zichttermijn (m.u.v. maatwerk en hygiëne artikelen)

Mondmaskers van hoge kwaliteit, gecertificeerde 100 % katoen, persoonlijke gezichtsbescherming bijvoorbeeld tegen luchtvervuiling. Isia Creations biedt online comfortabele, ademende en herbruikbare modellen mondkapjes voor eigen gebruik, dus niet voor medische doeleinden. Wij realiseren orders op bestelling aangepast op uw eigen maat en wens. Leveringstijd is circa 2-4 werkdagen.

Mondkapjes (mondmaskers) 

De mondkapjes zijn alleen nuttig om te dragen als ze perfect op uw gezichtsvorm aansluiten. De draagcomfort  van een mondkapje moet hoog zijn, vooral als u in gaat werken. Wij bieden onze klanten op maat gemaakte mondkapjes van hoge kwaliteit katoen en zijde stoffen, desgewenst voorzien van enkel of meer lagen van niet geweven filterende polypropyleen stof, aangevuld met neus- en/of kin draad, filter vak en verstelbare oor dragers. Onze mondkapjes zijn:

  • licht van gewicht en goed te ademen,
  • wasbaar tot 15 keer,
  • diverse modellen zijn mogelijk, zoals halfrond, aansluitend standaard en aansluitend laag, deze zijn dan ook voor de brildragers bijzonder geschikt,
  • duurzame mondkapjes door het gebruik van veel natuurlijke materialen en hergebruik.

Attentie: Mondkapjes kunnen we niet retour nemen, doordat dit een maatwerk en hygiëne gevoelig artikelen zijn.

Maat mondkapje bepalen

Voer de meting van uw gezicht hoogte vanuit de neusbrug over de neus tot 2,5 cm onder uw kin en de gezicht breedte van 2,5 cm vanaf uw oor, over de neus top tot 2,5 voor de andere oor uit met een touw of naaisterlint. Meet niet te strak. Zie de voorbeeld afbeelding hieronder:

Mondkapjes Maatwerk

Indien gewenst kunt u bij ons terecht voor een uitgebreide maatwerk service. Samen met u zullen we een passende model, kleur en maat samenstellen.

Stof en vorm bepaling mondkapje

Er zijn diverse stoffen en kleuren  voor de mondkapjes mogelijk. De stoffen keuze voor uw mondkapje bespreken we graag met u persoonlijk via telefoon of via mail.

Vraag vrijblijvend offerte aan
Vul in uw bericht de uitkomst van uw gezicht hoogte en gezicht breedte in cm in. Voor overige informatie nemen we contact met uw op.