• Veilig online winkelen en betalen
  • Gratis verzending binnen NL
  • Persoonlijke advies mogelijk
  • 14 dagen zichttermijn (m.u.v. maatwerk en hygiĆ«ne artikelen)

Sieraden collecties van Isia Creations zijn online verkrijgbaar in verschillende modellen. Unieke halskettingen, armbanden, oorbellen, sieraden sets en ringen, bewerkt met edelstenen, kristallen, parels en Swarovski elementen. Bent u opzoek naar een cadeau voor uw vrouw, vriendin, vriend of andere speciale relatie, ter gelegenheid van een verjaardag, jubileum of bruiloft? Isia Creations biedt een ruime aanbod sieraden die ook geschikt zijn als een geschenken. De meeste producten zijn in voorraad en kunnen snel (1-3 werkdagen) worden geleverd.

Tevens bestaat een mogelijkheid om een sieraad naar uw wens aan te passen en/of op maat te ontwerpen. Denk hier aan bijvoorbeeld een armband met geboortestenen of het verlengen/inkorten van een bestaande model.

Sieraden aanbod

Armbanden

Halskettingen

Oorbellen

Ringen

Sieraden sets

Unieke Sieraden

Alle sieraden en accessoires van Isia Creations zijn handgemaakt en/of uniek samengesteld. De standaard modellen en uitvoeringen kunnen binnen 14 dagen worden geruild en/of geretourneerd. 

Echte edelstenen

In vele onze ontwerpen maken we gebruik van natuurlijke edelstenen. Wij kiezen bewust voor de stenen die niet schadelijk zijn voor de gezondheid van mens door zijn samenstelling of bewerking. 

Parel sieraden

Naast sieraden met edelstenen bieden we ook diverse dames armbanden, halskettingen en oorbellen met parels, Daarbij kan een keuze worden gemaakt uit voordelige modellen van glas parels, Swarovski parels, natuurlijke schelp parels, en diverse graden (max. AAA) natuurlijke zoutwater parels. Voor die laatste geldt dat ze niet perfect rond zijn en wat onregelmatig van structuur.