• Veilig online winkelen en betalen
  • Gratis verzending binnen NL
  • Persoonlijke advies mogelijk
  • 14 dagen zichttermijn (m.u.v. maatwerk en hygiëne artikelen)

Dames armbanden bij Isia Creations zijn online verkrijgbaar en mits op voorraad, snel geleverd. Onze collectie bestaat uit diverse modellen in verschillende stijlen, zoals boho armbandjes, manchet, simpel, elegant, gevlochten en meer. Verwaardigd met natuurlijke edelstenen, Swarovski elementen en materialen van natuurlijke afkomst. Armbanden in standaard uitvoering kunt u binnen 14 dagen laten omruilen en/of retour zenden. Tevens verzorgen we ook maatwerk ontwerpen, denk bijvoorbeeld aan een armband voor een speciale gelegenheid, zoals verjaardag, jubileum of een cadeau voor de feestdagen.

Armbanden

Feestelijke armbanden

Feestelijke armbanden

Feestelijke armbanden voor een speciale gelegenheid worden gedragen met een avondjurk of andere, gelegenheidskleding op een gala feest, bruiloft, tijdens een zakelijke bijenkomst of feestdagen.

Het is belangrijk om ze te goed te matchen met de totale outfit.  Wel geldt een regel van hoe meer decoratieve kleding des te rustiger omlijsting. 

Is uw jurk hooggesloten dan is vaak een armband in combinatie met oorbellen voldoende om de gehele feestelijke outfit te benadrukken.

Natuurlijke edelstenen in onze armbanden zorgen voor een getogen uitstraling. In deze collectie vindt u diverse wikkelarmbanden, geweven armbanden, simpele kralen armbandjes en schakel armbanden. Wel of niet bewerkt met Swarovski kristallen en andere hoge kwaliteit elementen. 

 Overige sieraden collecties

Oorbellen

Halskettingen

Sieraden set