• Veilig online winkelen en betalen
  • Gratis verzending binnen NL
  • Persoonlijke advies mogelijk
  • 14 dagen zichttermijn (m.u.v. maatwerk en hygiëne artikelen)
Home » Feestelijke dames kleding » Sieraden » Halskettingen

Halskettingen en medaillons voor dames bij Isia Creations zijn verwaardigd met edelstenen en/of met kunst hars stenen die weleens natuurlijke planten, bloemen bevatten. Onze online collectie biedt unieke ontwerpen in verschillende kleuren, afmetingen en lengtes. Geschikt om als cadeau te geven met een verjaardag  of jubileum. Op aanvraag kunnen we ook de lengtes aanpassen of een sieraad speciaal voor u verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan een halsketting met een geboortesteen of een foto. Snelle levering voor producten uit voorraad.

Halskettingen

Halsketting met  hanger

Halsketting met hanger voor dames collectie bij Isia Creations is verkrijgbaar in diverse stijlen. U kunt kiezen uit een hangertje die handgemaakt is met een edelsteen, kunst hars of polymeer klei materiaal. Sommige modellen zijn ook bewerkt met natuurlijke, gedroogde bloemen en planten. 

Halsketting met hanger

Halskettingen (zonder hanger)

Halskettingen zonder hanger zijn bewerkt met natuurlijke edelstenen, echte parels, Swarovski kristallen en hypoallergene metalen elementen. De meeste modellen zijn in de lengte verstelbaar. U kunt kiezen uit een korte, medium lange of een lange halsketting. Aanpassing van de lengte naar uw wens is in overleg mogelijk.

Halskettingen zonder hanger

Foto Medaillons

Foto medaillons collectie biedt diverse hangers waarin u een foto of zelfs twee foto's in kunt verwerken. De meeste hangers zijn ook voorzien van een edelsteen. De medaillons worden vaak als een geschenk voor een verjaardag, jubileum, Valentijnsdag, met Moederdag of kerst aan een geliefde vrouw gegeven.

Foto medaillons

Overige collecties sieraden