• Veilig online winkelen en betalen
  • Gratis verzending binnen NL
  • Persoonlijke advies mogelijk
  • 14 dagen zichttermijn (m.u.v. maatwerk en hygiëne artikelen)

Oorbellen en oorclips voor dames online collectie is gemakkelijk te bestellen via onze webwinkel. Wij bieden unieke modellen gemaakt met edelstenen, parels, schelp materiaal en Swarovski kristallen.  Naast trendy oorbellen om dagelijks te dragen, vindt u hier ook oor sieraden voor een feestelijke gelegenheid, zoals gala, of om cadeau te geven voor een verjaardag, jubileum of een feestdag. Alle producten zijn nikkelvrij. Snelle levering en lage verzendkosten voor Nederland.

Oorbellen en oorclips

Oorbellen met edelstenen en parels

In onze collectie oorbellen met edelstenen of oorbellen met parels vindt u unieke modellen in diverse stijlen, zoals lange oorbellen, bloemenvormig oorbellen, druppels oorbellen, en meer. Geschikt om dagelijks te dragen en ook voor een speciale gelegenheid.

Oorbellen met kristallen

Sprankelende oorbellen met kristallen van echte edelstenen en Swarovski kristallen elementen voor dames speciale gelegenheid, zoals bruiloft, feest of gala. 

Oorbellen met glazen en epoxy kunst hars (steen)

Unieke en originele oorbellen met glazen of kunst hars steentjes bij Isia Creations zijn verkrijgbaar in een uitvoering met een handgemaakte afbeelding en/of met natuurlijke bloemen.

Oorclips - Clip oorbellen

Voor de dames die om een reden geen oorbellen willen of kunnen dragen bieden we ook oorclips collectie in diverse vormen en kleuren.

OORCLIPS - OORBELLEN

Oorbellen van roestvrij staal

Oorbellen van roestvrij staal

Oorbellen van roestvrij staal collectie bij Isia Creations biedt unieke en trendy modellen in verschillende uitvoeringen. Geschikt ook voor mensen die gevoelig zijn voor andere materialen. In deze aanbod vindt u goudkleurige en zilverkleurige oorbellen voorzien van decoratieve elementen, zoals kleurrijke glazen en natuurlijke edelstenen. De andere voordeel van roestvrij staal sieraden is dat deze niet vervagen. Niettemin is het verstandig om ze af en toe een zachte schoonmaakbuurt te geven.

In onze ontwerpen van dames oorbellen zijn we vaak geïnspireerd door natuur. Daarom vindt u in deze collectie diverse oor sieraden met bloemen, planten en dieren motieven. Liefde, vriendschap en bescherming in de vorm van een engel is ook een thema voor onze creaties.