• Veilig online winkelen en betalen
  • Gratis verzending binnen NL
  • Persoonlijke advies mogelijk
  • 14 dagen zichttermijn (m.u.v. maatwerk en hygiëne artikelen)

Dames ringen collectie online verkrijgbaar bij Isia Creations. Trendy sieraden met edelstenen, natuurlijke bloemen of andere materialen. Nikkelvrij en verstelbaar in maat. Ringen met geboortestenen. Unieke ontwerpen. Ook geschikt om cadeau te geven. Snelle levering. 

Ringen met edelstenen

In onze collectie ringen met edelstenen vindt u diverse modellen in zilver, goud of andere kleur van nikkelvrij metaal en echt zilver gemaakt. Elke ring is meestal eenmalig verkrijgbaar. Tenzij anders aangegeven zijn deze dames ringen in maat verstelbaar. Leuk om cadeau te geven, ook als uw budget niet al te ruim is, dankzij onze gunstige prijzen. Een speciale plek in deze collectie zijn dames ringen met natuurlijke, Ethiopische opaal edelsteen. Deze ringen zijn uniek en door ons samengesteld uit opalen afkomstig van onze betrouwbare leverancier in Verre Oosten. De basis ring is in 925 sterling zilver uitvoering. De ringen met echte opalen zijn regelmatig in onze aanbod maar niet altijd beschikbaar doordat ze snel verkocht zijn.

Dames ringen met edelsteen

Ringen met kunst hars steen

Dames ringen met kunst hars steen collectie biedt unieke fashion modellen met een verstelbare maat mogelijkheden. De meeste stenen zijn door ons ontworpen met bijvoorbeeld natuurlijke bloemen en planten. Diverse kleuren en motieven mogelijk. Elke ring is uniek. Alle metalen elementen zijn nikkelvrij.

Dames ringen met kunst hars steen

Dames ringen fashion met glazen steen

Dames ringen in fashion stijl met glazen steentje. Verstelbare in maat ringen van nikkelvrij metalen. 

Dames ringen fashion met glazen steen