• Veilig online winkelen en betalen
  • Gratis verzending binnen NL
  • Persoonlijke advies mogelijk
  • 14 dagen zichttermijn (m.u.v. maatwerk en hygiĆ«ne artikelen)
Home » Herroeping

Bent u niet tevreden over uw bestellen en wenst u deze herroepen, dan kunt u binnen 14 dagen na de ontvangst van uw bestelling dat kenbaar aan ons maken o.a. door middel van de onderstaande herroepingsformulier.

Informatie rondom garantie & retour Isia Creations

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst van uw bestelling zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.  U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en-indien redelijkerwijze mogelijk-in de originele staat (met labels aangehecht) en verpakking aan Isia Creations geretourneerd worden. (Dat geldt niet voor de producten op maat en/of producten die conform onze Algemene Voorwaarden uitgesloten zijn van de standaard herroepingsrecht.) 
Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via : info@isia-creations.eu en/ of de onderstaande herroepingsformulier invullen. U ontvangt ook een formulier bij uw bestelling toegestuurd. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Producten uitgesloten van herroepingsrecht

De producten die op uw maat aangepast zijn en/of andere maatwerk producten kunnen we niet als retour aanvaarden. .

Tevens is een herroeping van de mondkapjes en oorbellen om de hygiënische reden niet mogelijk, mits de verzegeling van de oorbellen verpakking intact is.

Herroepingsformulier

Meer informatie over onze retour procedure kunt u vinden op de pagina Retouren.