• Veilig online winkelen en betalen
  • Gratis verzending binnen NL
  • Persoonlijke advies mogelijk
  • 14 dagen zichttermijn (m.u.v. maatwerk en hygiĆ«ne artikelen)
Home » Over Ons

Isia Creations is een online webwinkel met unieke, handgemaakte sieraden en andere accessoires. Wij bieden onze klanten trendy maar ook klassieke ontwerpen voor dagelijkse gebruik en feestelijke collecties voor een speciale, feestelijke gelegenheid, zoals bruiloft, verjaardag, jubileum en meer. In onze projecten verwerken we graag edelstenen, natuurlijke bloemen en hypoallergene metalen en elementen. Naast standaard modellen kunnen we op aanvraag een sieraad op maat verzorgen. Tevens bieden we online collectie van diverse accessoires, zoals haar sieraden, sierspelden, broches, en meer. Zeer geschikt om cadeau te geven

Wat is nieuw?

Wij gaan onze aanbod uitbreiden met een selectie van bruidskleding en bruidsaccessoires collectie, afkomstig van onze partner Amelia Fashion EU en andere Europese leveranciers.

Bedrijfsgegevens

Isia Creations - Izabela Leenstra

Isia Creations 

 

Onze vestigingsadres is geen bezoekers adres.

Het adres is: De Anjen 71, 8918 LK  te Leeuwarden, Nederland.

Contact persoon:  mevr. Izabela Leenstra

Telefoonnummer: 06 130 80 767.

Mail: info@isia-creations.eu

Kvk: 61791040

BTW: NL002285458B92

Showroom

In onze showroom kunt u op afspraak een jurk of sieraad op maat gemaakt komen passen en afhalen. Wij volgen strikt de coronaregels van de overheid tijdens ontvangst van bezoekers. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Volg ons

U kunt ons ook vinden op sociale media: